Selena Gomez: Béda antara owahan

55 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
(Removing Selena_Gomez_Signature.png, it has been deleted from Commons by Blackcat because: per c:Commons:Deletion requests/Selena Gomez Signature.)
=== Babagan Akting ===
[[Gambar:Selena Gomez 2.jpg|thumb|left|Gomez ing studhio ''Wizards of Waverly Place'' sadurungé ditayangake ing tv ing tanggal April 2007]]
Gomez miwiti karier aktingé ing [[umur]] pitung [[taun]], minkemainaké tokoh Gianna ing Barney & Friends. Panjenengané uga sinau sakbehanésakabèhané ing babagan ngawa acarapambiwara utawa asring kasebat [[pranatacara]].
<!---
==Biografi ==
Selena Marie Gomez punyaduwéni sedikitkarir karirnya diing [[Barney dan& teman-temannyaFriends]], menderita sedikitnandhang dengansithik chingãos dengankaro [[Demi Lovato]].
==Program==
Selena Marie Gomez "Selena Gomez" menjabatnjabat padaing tahuntaun 2003 [[Barney dan& teman-temannya]]Friends, bertindakduwéni padalakon tahuning taun 2007 [[Wizards of Waverly Place]] padaing tahuntaun 2007 menjabatnjabat Wizards of Waverly Place: The Movie, padaing tahuntaun 2009 danlan jugauga menjabatnjabat episode [[Sonny denganwith a Chance .]]
==Musik==
Selena Marie Gomez "Selena Gomez" mengekspresikanngekspresikaké diridhiri danlan mulaiwiwit menyanyinyanyi diing rumahomah, banyakakèh orangwong pergikang dilunga rumahnyasaka danomahé sedanglan menontonlagi esainyadeleng ésainé, menyalinnyalin lagu darisaka Selena Katty Perry, Demi Lovato, tetapinanging dengankanthi izinidin danlan disalin lagu itukasebut sihir.
-->
 
== Réferènsi ==