Garis wektu: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
a better jpg
(→‎top: éjaan, replaced: werna → warna (2))
(a better jpg)
 
[[Gambar:CMB Timeline75Timeline300 no WMAP.jpg|thumb|250px|Garis wektu perkembangan [[alam semesta]].]]
'''Garis wektu''', '''linimasa''' utawa '''alur wektu''' iku siji répresèntasi [[kronologis]] urutan [[prastawa]] utawa [[jadwal]] aktivitas. Garis wektu bisa digawé miturut [[éra]], [[abad]], [[taun]], [[sasi]], [[minggu]], [[dina]], lan bisa uga [[jam]] sing dawané bisa warna-warna. Sajeroning garis wektu, ana titik-titik sing makili prastawa-prastawa wigati.
 
3

besutan