Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
Tenger: besut sumber 2017
c
Tenger: besut sumber 2017
{{userboxbottom}}
 
{{Delete}}Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.
 
== Paugeran sing perlu dipertal ==
<!--
== Artikel sing takwiwiti ==
{{div col|2}}{{Delete}}
* [[Pratélaning prasasti sing tinemu ing Yogyakarta]]
* [[Situs Mantup]]
10

besutan