Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
10 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Besutané TvOneIndonesia (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Wirjadisastra
c
Tenger: besut sumber 2017
c (Besutané TvOneIndonesia (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Wirjadisastra)
Tenger: Pengembalian
{{userboxbottom}}
 
{{Delete}}Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.
 
== Paugeran sing perlu dipertal ==
62.864

besutan