Hugh Fraser: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
7 Oktober 1950
(#1000wikidays rintisan saka en:)
 
(7 Oktober 1950)
 
'''Hugh Fraser''' (lair tanggal [[237 Oktober]] [[19451950]]) iku sawijining aktor, sutradara sandiwara, lan panulis Britania. Dhèwèké dadi misuwur olèhé maragakaké Kapitèn Arthur Hastings ing acara télévisi ''[[Agatha Christie's Poirot]]'' (1989-2002, 2013). Saliyané iku dhèwèké uga tau maragakaké [[Duke of Wellington]] ing sérial TV Britania liyané ''[[Sharpe (acara télévisi)|Sharpe]]'' lan ngganti [[David Troughton]] (1994-2006). ''Sharpe'' iki ngenani Perang Napoleon.
 
Hugh Fraser omah-omah karo Belinda Fraser lan pinaringan anak siji: Lily Fraser.
45

besutan