Hong Kong: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: ndonya → donya)
|'''[[Basa resmi]]''' || [[Basa Inggris|Inggris]] lan [[basa China|China]] ([[Basa Kantonis|Kantonis]] lan [[basa Mandarin|Mandarin]] resmi mawa ''de facto'')
|-
|'''[[Kepala Eksekutif Hong Kong|Kepala Eksekutif]]''' || [[DonaldCarrie TsangLam]]
|-
|'''[[Wewengkon]]''' <br />&nbsp;-Total <br />&nbsp;-% banyu
490

besutan