Masjid Agung Demak: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
nambah kunci tumrap Kategori:Masjid ing Indonésia: "Demak" (HotCat)
(→‎top: ganti isi, replaced: tiang → cagak)
c (nambah kunci tumrap Kategori:Masjid ing Indonésia: "Demak" (HotCat))
 
 
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:Masjid ing Indonésia|Agung Demak]]
[[Kategori:Kabupatèn Demak]]
 
552

besutan