Pasa (sasi): Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Ramadan → Ramelan
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(→‎top: ganti isi, replaced: Ramadan → Ramelan)
 
'''Sasi Pasa''' utawa '''RamadanRamelan''' iku sasi kasanga ing [[Kalèndher Jawa]]. Umur utawa cacahing [[dina]] ing [[kalèndherpananggalan Jawa]] iku saben taun ora ajeg. Nanging kanggo sasi Pasa cacahing dina ajeg, ya iku 30 dina. Kanggo luwih cethané, umur utawa cacahing [[dina]] ing sasi [[kalèndherpananggalan Jawa]] bisa mirsani tabel ing ngisor iki:
{{Umur sasi Jawa}}
 
352.737

besutan