Pananggalan Hijriyah: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Jeneng-jeneng wulan: ganti isi, replaced: Ramadhan → Ramelan
(ganti isi, replaced: Ramadan → Ramelan (7))
(→‎Jeneng-jeneng wulan: ganti isi, replaced: Ramadhan → Ramelan)
# [[Rejeb|Rajab]]
# [[Ruwah|Sya'ban]]
# [[Pasa (sasi)|RamadhanRamelan]]
# [[Sawal|Syawal]]
# [[Sela|Dzulkaidah]]
348.872

besutan