Kutha Majakerta: Béda antara owahan

71 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
| imagesize =
| image_seal = [[Gambar:Kota Mojokerto.jpg|100px]]
| motto =
| motto = '''Malang Kuçeçwara<br> '''ꦩꦭꦴꦔ꧀ꦏꦸꦯꦺꦯ꧀ꦮꦫ'''
| image_map = [[Gambar:Locator kota mojokerto.png]]
| mapsize =
278

besutan