Polen: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
Update from Wikipedia (en)
(ganti isi, replaced: mliginé → mligi (3), sing → kang (10))
(Update from Wikipedia (en))
<br />&nbsp;-Kapadhetan
|
<br />38, 485, 779.422.346
<br /> 123/km²
|-
30

besutan