Wikipédia:Aja kasusahan déning aturan: Béda antara owahan

I'm ju i
c (Bot: Merapikan pranala interwiki lama)
(I'm ju i)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
{{pedoman}}k
 
I'll
Yèn [[Wikipedia:Kawicaksanan lan paugeran |aturan sing ana]] agawé panjenengan dadi wedi utawa nyandhet kekarepan kanggo mèlu partisipasi ing [[Wiki]], '''lirwakna waé kabèh aturan iku’’’, lan gawénen waé suntingan [[Wikipedia:Nyunting sawijining kaca|apa sing arep panjenengan ayahi]].
Mung, tulung yèn angkah saka Wikipedia iku kanggo gawé sawijining [[ensiklopedia]]. Gunakna waé akal séhat lan aja ngisi babi'l bbab-bab sing ngawur lan ora migunanimigunm.o kani.
 
Mung, tulung yèn angkah saka Wikipedia iku kanggo gawé sawijining [[ensiklopedia]]. Gunakna waé akal séhat lan aja ngisi bab-bab sing ngawur lan ora migunani.
 
== Referensi ==