Wikipédia:Aja kasusahan déning aturan: Béda antara owahan

c
Besutané 2607:FB90:5445:4264:A9EA:5462:2BB0:F652 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané HsfBot
(I'm ju i)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Besutané 2607:FB90:5445:4264:A9EA:5462:2BB0:F652 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané HsfBot)
Tenger: Pambalèkan
{{pedoman}}k
 
Yèn [[Wikipedia:Kawicaksanan lan paugeran |aturan sing ana]] agawé panjenengan dadi wedi utawa nyandhet kekarepan kanggo mèlu partisipasi ing [[Wiki]], '''lirwakna waé kabèh aturan iku’’’, lan gawénen waé suntingan [[Wikipedia:Nyunting sawijining kaca|apa sing arep panjenengan ayahi]].
I'll
 
Mung, tulung yèn angkah saka Wikipedia iku kanggo gawé sawijining [[ensiklopedia]]. Gunakna waé akal séhat lan aja ngisi i'l bbabbab-bab sing ngawur lan ora migunm.o kanimigunani.
 
== Referensi ==
63.849

besutan