Barang, Ambarawa, Semarang: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
Ngeneraké kaca menyang Baran, Ambarawa, Semarng
(Anane desa Baran, dudu Barang)
Tenger: Panggantosan Besutan sumber
(Ngeneraké kaca menyang Baran, Ambarawa, Semarng)
Tenger: Alihan anyar Besutan sumber
#alih [[Baran, Ambarawa, Semarng]]
Baran, Ambarawa, Semarng]]
18.000

besutan