Jawa Wétan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
}}
 
'''Jawa Wétan''' ([[basa Indonésia]]: ''Jawa WétanTimur'') iku provinsi ing [[Indonésia]]. Provinsi iki anané ing ujung [[wétan]] [[Pulo Jawa]] lan uga ngambah [[Pulo Madura]] lan [[pulo Bawéan]]. [[Kutha krajan]] provinsi iki ya iku kutha [[Surabaya]] sing uga kutha gedhé kaping 2 ing Indonésia.
 
== Sajarah ==
278

besutan