Pananggalan Hijriyah: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
kosmetik
(→‎Jeneng-jeneng wulan: ganti isi, replaced: Ramadhan → Ramelan)
c (kosmetik)
# [[Sura|Muharram]]
# [[Sapar|Safar]]
# [[Mulud|Rabiul awal]]
# [[Bakdamulud|Rabiul akir]]
# [[Jumadilawal|Jumadil awal]]
# [[Jumadilakhir|Jumadil akir]]
# [[Rejeb|Rajab]]
# [[Ruwah|Sya'ban]]
# [[Pasa (sasi)|Ramelan]]
797

besutan