Normandia: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
kosmetik
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi, sing → kang)
c (kosmetik)
[[Gambar:Normandy map.png|thumbjmpl|200px|Peta Normandia]]
'''Normandia''' iku sawijining wewengkon [[géografi]]s ing [[Prancis]] pérangan lor kang wewatesan karo [[Selat Inggris]] ing sisih lor. Pérangan [[Haute-Normandie]] kapérang saka ''[[département]]'' [[Seine-Maritime]] lan Eure, sauntara pérangan [[Basse-Normandie]] kapérang saka [[Orne]], [[Calvados]], lan [[Manche]].
 
* [http://www.offrench.net/photos/gallery-6.php Galeri foto Normandia]
* [http://www.Omaha-Beach.Org D-Day 6.6.1944]
{{eropah-stub}}
 
[[Kategori:Prancis]]
 
 
{{eropah-stub}}
 
[[af:Normandië]]
797

besutan