Kedharuratan mèdhis: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
kosmetik
(→‎top: éjaan, replaced: kedhokteran → kadhokteran (3))
c (kosmetik)
[[Gambar:Ouchthathurt.jpg|rightka|thumbjmpl|Cidra minangka salah siji babagan sing ditangani ing kedharuratan mèdhis]]
 
'''Kedharuratan mèdhis''' iku cawang èlmu [[kadhokteran]] sing dipraktèkaké ing sawijining [[unit gawat dharurat]] [[rumah sakit]], lan ing papan liyané ing ngendi ana pitulung pisanan marang sawijining lelara diperlokaké.
 
{{Kedhokteran}}
{{medhis-stub}}
 
[[Kategori:Spesialisasi medhis]]
 
 
{{medhis-stub}}
797

besutan