Candra: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
 
'''Candra''' ya iku unen-unen kang gumathok kanggo nyandra ''perangane awak'', [[solah bawa]], lan [[kahanankaanan]], adhapur ''pepindhan''
 
==Candra Peranganing Awak==
352.737

besutan