Spesies cures: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Spesies sajeroning kaanan mutawatiri: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau, spesies → spésies (3))
(→‎Spesies sajeroning kaanan mutawatiri: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
 
* [[Orang utan]]
 
=== Spesies sajeroning kahanankaanan mutawatiri ===
* [[Jakatuwa Maluku]]
 
352.737

besutan