Mi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Jinis-jinis Mi: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan
(ganti isi, replaced: biyasane → lumrahé (2), Biyasane → Lumrahé (5))
(→‎Jinis-jinis Mi: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
== Jinis-jinis Mi ==
* Mi Seger, ya iku mi kang wis ora ngalami pangolahan lanjutan. Lumrahé mung tahan sadina amarga kandhutan banyu kang dhuwur, ya iku 35%. Mi seger lumrahé kanggo nggawé [[mi ayam]].
* Mi Teles, ya iku mi kang didol sajeroning kahanankaanan teles. Kandhutan banyune dhuwur tekan 52% mula mung tahan 40jam.
* Mi Garing utawa mi [[endhog]], amarga prosès nggawéne ditambahi endhog utawa glepung endhog. Bisa tahan suwé amarga kandhutan banyune mung 13%, biyasa digawé bahan kanggo nggawé mi goreng..
* Mi instan, mi kang paling pmisuwur, amarga praktis lan tahan luwih suwé. Kandhutan banyune mung 5-8%. Lumrahé digawé mi godhog utawa mi ggoreng.<ref name="internet 3">[http://books.google.co.id/books?id=jFDR8t-WGVYC&pg=PR2&lpg=PR2&dq=sejarah+dan+aneka+jinis+mie&source=bl&ots=sgDAr8bfMc&sig=W3qm35LPoVrh6pIOolTN8d1OZCI&hl=id&ei=zSeSTu-9BISurAfG1ayjAQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=3&ved=0CCYQ6AEwAjgK#v=onepage&q&f=false] Mi (diaksés tanggal 10 Oktober 2011)</ref>
352.737

besutan