Strasbourg: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎Iklim: ganti isi, replaced: Kahanan → Kaanan
(→‎top: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah (3))
(→‎Iklim: ganti isi, replaced: Kahanan → Kaanan)
 
 
==== Iklim ====
[[Gambar:Chasse-neige Communauté Urbaine de Strasbourg.jpg|thumb|KahananKaanan nalika mangsa dingin]]
 
{{Météo France
348.872

besutan