Arsitèktur: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: perkara → prakara (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: bagean → pérangan)
(→‎top: ganti isi, replaced: perkara → prakara (2))
[[Gambar:המנזר הכרמליתי סטלה מאריס - הכרמל (22).JPG|jmpl|Arsitèktur]]
'''Arsitéktur''' ya iku gabungan ing antarané ngèlmu lan seni kanggo ngrancang yasan. Makna sing luwih amba ya iku kabèh gabungan ngèlmu lan [[seni]] kanggo ngrancang perkaraprakara-perkaraprakara sing sipaté pembangunan skala cilik nganti gedhé, contoné rancangan tata kutha, [[Lansekap]], perabotan lan uba rampene.
 
Rancangan arsitèktur kudune nggateake fungsi, kakuwatan, [[Estetika]], lan kalebu uga sisih [[psikologi]]s sing arep diyasa.
352.737

besutan