Ijma: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: perkara → prakara
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
(→‎top: ganti isi, replaced: perkara → prakara)
{{Ushul fiqih}}
'''Ijma'''' iku tegesé kesepakatan, yakuwi kesepakatan para ulama sajeroning ngukuhaké sawijining hukum sajeroning agama alandhesan [[Al-Qur'an]] lan [[Hadits]] ngenani sawiji perkaraprakara kang kedadéyan.
 
== Uga delengen ==
351.333

besutan