Sandi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: perkara → prakara
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi, sing → kang (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: perkara → prakara)
'''Sandhi''' (saka [[basa Sangskreta]] ''samdhi'') iku sawijining fénoména morfofonologi linguistik. Contoné iku kalebu fusi sawetara swara ing wates-wates tetembungan lan pangowahan swara déné swara liyané ing cedhaké. Fénoména sandhi iki mligi ana ing basa-basa Indo-Iran (kususé basa Sangskreta, kang duwé paugeran njlimet perkaraprakara sandhi), mula dijenengaké miturut basa Sangskreta. Sanadyan mangkono basa liya uga akèh kang duwé fénoména iki.
 
[[Kategori:Linguistik]]
352.737

besutan