95 dalil: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: perkara → prakara
cTidak ada ringkasan suntingan
(→‎top: ganti isi, replaced: perkara → prakara)
[[Gambar:Luther_95_Thesen.png|jmpl| Cithakan 95 dalil taun 1517 saka Nürnberg minangka plakat. Saiki disimpen ing Kapustakan Nagara Bagéan Berlin]]
'''95 dalil''' utawa '''''Disputatio pro declaratione virtutis indulgentiarum''''' iku sawijining layang sing ditulis déning [[Martin Luther]] kanggo ngritik sawetara perkaraprakara kisruh sajroning Gréja Katulik. Layang iki bisa diarani mula bukané Gréja Kristen Protèstan.
 
{{rintisan}}
352.737

besutan