Transfigurasi Kristus: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: perkara → prakara
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (6), Tafsir → Tapsir)
(→‎top: ganti isi, replaced: perkara → prakara)
Prastawa iki bisa dikawruhi sajeroning [[Alkitab]] ing [[Injil Matius]] 17:1-12, utawa ing [[Injil Markus]] 9: 2-13 utawa ing [[Injil Lukas]] 9: 28-36.<ref name="Leks"/><ref name="LAI">Alkitab, Jakarta: Lembaga Alkitab Indonesia. {{Ayat|Matius|17|1|12}}; {{Ayat|Markus|9|2|13}}; {{Ayat|Lukas|9|28|36}}</ref>
 
Tujuan transfigurasi iki ya iku kanggo mènèhi spiritualitas marang umat Kristen sajeroning sikap batin, lan duwé dampak ing sikap lairé uga.<ref name="Kanisius">''Spiritualitas Damai'', Yogyakarta: Kanisius, 2008</ref> Sikap batin iku miturut [[Kardinal]] Carlo Mantini bisa dideleng sajeroning dhiri [[Santo Paulus]] sajeroning sapérangan perkaraprakara: anané suka gambiraning batin lan katentreman kang gedhé, anané sikap puji panuwun, kasiapan sajeroning ndhèrèk Yésus.<ref name="Kanisius"/>
 
== Réferènsi ==
352.737

besutan