Fungi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Posisi fungi ing taksonomi: ganti isi, replaced: perkara → prakara
(ganti isi, replaced: disebut → karan (2))
(→‎Posisi fungi ing taksonomi: ganti isi, replaced: perkara → prakara)
 
== Posisi fungi ing taksonomi ==
Fungi biyèn diklompokaké minangka [[tetanduran]]. Ing perkembangané, fungi dipisahaké saka tetanduran amarga akèh perkaraprakara sing béda. Fungi dudu [[autotrof]] kaya ta tetanduran nanging [[heterotrof]] saéngga luwih cerak marang [[sato kewan|kéwan]]. Upaya ndadèkaké siji fungi karo kéwan ing golongan sing padha uga gagal amarga fungi ngejur panganané ing sanjabaning badan (èksternal), ora kaya kéwan sing ngejur panganané kanthi internal. Saliyané iku, [[sel (bilogi)|sel-sel]] fungi duwé [[dinding sel]] sing kasusun saka [[kitin]], ora kaya sel kéwan.
 
== Réferènsi ==
352.737

besutan