Piyul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Sajarah: ganti isi, replaced: perkara → prakara
(→‎Sajarah: ganti isi, replaced: mliginé → mligi (2), sing → kang)
(→‎Sajarah: ganti isi, replaced: perkara → prakara)
|title=The NPR Classical Music Companion: Terms and Concepts from A to Z
|last=Hoffman|first=Miles|publisher=[[Chicago Symphony Orchestra]]|accessdate=2008-09-26
}}</ref> Ana telung warna piranti musik kang dianggep dadi bibite piyul, ya iku ''rebec'', ''vielle'' (piyul abad [[Renaisans]]), lan ''lira da braccio''. Salah siji carita perkaraprakara piyul, kalebu kepriye carané nyetel, ana ing ''Epitome musical'' karangane [[Jambe de Fer]], kang diterbitake ing Lyon nalika taun [[1556]].<ref>{{cite web
|url=http://www.violinonline.com/historicalbackgroundoftheviolin.htm
|title=Historical Background of the Violin
352.737

besutan