Bumbu pawon: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan
c (→‎top: clean up, replaced: Kayu manis → Kayu legi using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan)
{{rempah-rempah}}
 
[[Kategori:TetanduranTetuwuhan jamu lan bumbu]]
 
 
352.737

besutan