Omnivora: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
(→‎top: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan)
'''Omnivora''' iku [[organisme]] kang mangan sawernaning panganan ya iku arupa [[tetandurantetuwuhan]] lan uga daging utawa [[sato kéwan]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan