Temulawak: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan, tetanduran → tetuwuhan
(→‎Khasiat: ganti isi, replaced: Kahanan → Kaanan)
(→‎Pranala njaba: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan, tetanduran → tetuwuhan)
 
[[Kategori:Rempah-rempah]]
[[Kategori:TetanduranTetuwuhan jamu lan bumbu]]
[[Kategori:Zingiberaceae]]
 
 
{{tetandurantetuwuhan-obat-stub}}
352.730

besutan