Kelas (biologi): Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan
(→‎top: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan)
 
'''Kelas''' utawa ''Classis'' iku tingkat utawa [[takson]] ing [[klasifikasi ilmiah]] [[sato kewan|kéwan]] lan [[tetandurantetuwuhan]] ing [[biologi]]. Tingkat iki ana ing sangisoré [[filum]] lan ing sandhuwuré [[ordo (biologi)|ordo]]. Contoné, [[mamalia]] iku kelas kanggo [[asu]], filumé [[chordata]] (kéwan kanthi balung mburi) lan [[familia]]né [[karnivora]] (kéwan pamangsa daging).
 
[[Kategori:Klasifikasi biologi]]
352.737

besutan