Perdu: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan
(→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
(→‎Cathetan suku: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan)
{{reflist}}
 
[[Kategori:TetanduranTetuwuhan]]
[[Kategori:Flora]]
352.737

besutan