Taksonomi (biologi): Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan
(ganti isi, replaced: sing → kang (9))
(→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan)
== Uga delengen ==
* [[Klasifikasi èlmiah]]
* [[Taksonomi tetandurantetuwuhan]]
* [[Taksonomi kéwan]]
* [[Taksonomi lemah]]
352.737

besutan