Arecales: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan (2), tetanduran → tetuwuhan
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
(→‎top: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan (2), tetanduran → tetuwuhan)
 
| name = Arecales
| image =
| regnum = [[TetanduranTetuwuhan|Plantae]]
| divisio = [[TetanduranTetuwuhan ngembang|Magnoliophyta]]
| classis = [[Magnoliopsida]]
| ordo = '''Arecales'''
pirsani tèks.
}}
'''Arecales''' iku [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetandurantetuwuhan ngembang]] sing kalebu sajeroning [[klad]] [[commelinids]] (”core monocots”), [[monocots]] miturut [[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] sajeroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup sajeroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Arecidae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Liliopsida]].
 
Bangsa iki mung duwé siji suku anggota, [[Arecaceae]] (suku pinang-pinangan).
352.737

besutan