Segara Tengah: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Géografi: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
(→‎Géografi: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan)
Pasang-surut ing Segara Tengah sithik banget amarga gayutan kang mung sethithik karo [[samudra]].
 
Iklim Laut Tengah racaké mangsa adhem kang teles lan mangsa panas kang panas lan garing. TetanduranTetuwuhan spesial laladan iki ya iku [[zaitun]], [[anggur]], [[jeruk]], ''[[tangerine]]'', lan ''[[Oak cork|cork]]''.
 
=== Pulo-pulo ===
352.737

besutan