Tetuwuhan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Rupa: ganti isi, replaced: Ragam → Rupa
(ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan (15), tetanduran → tetuwuhan (21))
(→‎Rupa: ganti isi, replaced: Ragam → Rupa)
}}
 
== RagamRupa ==
Watara 350,000 [[spésies]] saka tetuwuhan kang ana wektu iki. Taun 2004, watara 287,655 spésies wis ditepungi, ing antarané 258,650 ya iku awujud [[tetuwuhan ngembang]], 16,000 [[bryophyta]], 11,000 [[pakis]] lan 8,000 [[alga ijo]].
 
352.737

besutan