Jati (tanduran): Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Jinis sing isih sakerabat: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan
(ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan (3))
(→‎Jinis sing isih sakerabat: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan)
 
* Jati Filipina ('''Philippine Teak''', ''Tectona philippinensis''), jati endemik saka Filipina; uga kaancam cures.
 
Ing pihak lliya, ana uga jinis-jinis wit utawa tandurantuwuhan liya sing diarani jati sanadyan ora sakerabat. Ing antarané:
 
* Jati sabrang utawa [[sungkai]] (''Peronema canescens'')
352.737

besutan