Perdu: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan (3)
(→‎Cathetan suku: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan)
(ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan (3))
[[Gambar:Shrub.JPG|thumb|200px|Gambar semak utawa perdu]]
 
'''Perdu''' utawa Semak ya iku salah sawijining tandurantuwuhan kayu kang dibéakake karo wit racaké amarga pange akèh lan dhuwure luwih endhep, racaké kurang saka 5-6 mèter.<ref name="internet2"/> Akèh tandurantuwuhan kang arupa [[wit]] utawa perdu gumantung saka kaanan tukule.<ref name="internet2"/> Lumrahé perdu duwé oyot tunggang lan urip nggerombol luwih sawit, pang, lan godhonge tukul nggerombol.<ref name="internet2">[http://www.sabrinaflora.com/?con=show_tnm&&ktg_id=KTG7 Sabrina flora] (dipunundhuh tanggal 16 februari 2013)</ref>
 
== Perdu mawa Wujud Struktural Botani ==
Ana ing ngèlmu botani lan ékologi, perdu luwih mirunggan minangka nggambaraké struktur fisik tartemtu utawa wujud tandurantuwuhan kayu kang dhuwure kurang saka 8 mèter.<ref name="internet1"/>
 
Tuladhané, sistem deskriptif kang kajupuk ing [[Australia]] adhedasar ing karakteristik struktural miturut tukule lan wujudé, ditambah dhuwur lan cacahé godhong kang nutup lapisan paling dhuwur utawa spésies dominan.<ref name="internet1"/>
352.737

besutan