Gembor: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan (3)
(→‎top: ganti isi, replaced: maneka → manéka)
(→‎top: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan (3))
 
[[Gambar:Gieter_met_broes_%28Watering_can%29.jpg|250px|thumb|Gembor]]
'''Gembor''' ya iku piranti kango nggawa banyu, racaké mawa cangkingan lan pancuran kanggo [[siram tandurantuwuhan]]. Ukuran gembor manéka warna wiwit 0.5 liter kanggo nyiran tandurantuwuhan [[pethètan]] nganti udakara 10 liter kanggo siram tandurantuwuhan [[palawija]] ing [[sawah]] lan [[tegalan]].
 
Kanggo mecah iline banyu saka gembor, ing pucuk gulu gembor dipasangi [[cincim]].
352.737

besutan