Paribasan Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎P: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan
(→‎R: ganti isi, replaced: perkara → prakara)
(→‎P: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan)
| Yèn nglakokaké barang tartamtu ora usah dipikir manèh
|-
| Palang mangan tandurantuwuhan
| Wong kang diprecaya malah ngrusak
|-
352.737

besutan