Oleaceae: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan
(→‎top: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan, tetanduran → tetuwuhan)
(→‎top: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan)
| color = lightgreen
}}
'''Suku mlathi-mlathian''' utawa '''Oleaceae''' iku [[familia|suku]] [[tetuwuhan]] sing kapérang saka 24 [[génus|marga]] lan watara 600 [[spésies]] tandurantuwuhan.
 
Sapérangan ciri saka suku Oleaceae:
352.737

besutan