Radius Prawiro: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Hobi lan kulawarga: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan
c (→‎Pranala njaba: ganti value using AWB)
(→‎Hobi lan kulawarga: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan)
 
== Hobi lan kulawarga ==
Radius ya iku penggemar [[fotografi]] lan [[sepeda motor]]. Hobine marang sepeda motor berawal kawiwitan nalika sekolah ing Walanda lan dilereni nalika njabat minangka [[Gubernur Bank Indonésia]] kanthi alesan keamanan. Saliyané iku, dhèwèké uga seneng ''berkebun'' lan akèh nglodhangake wektune kanggo ngrumat tandurantuwuhan bebarengan karo bojone, Leonie Supit.
 
== Tilar donya ==
352.737

besutan