Lee Kuan Yew: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Perdhana Mentri → Mahamantri (3)
(ganti isi, replaced: kagem → kanggé, sing → kang)
(→‎top: ganti isi, replaced: Perdhana Mentri → Mahamantri (3))
|predecessor2 = [[S. Rajaratnam]]
|successor2 = [[Goh Chok Tong]]
|office3 = Perdhana MentriMahamantri Singapura
|order3 = 1
|term_start3 = [[3 Juni]] [[1959]]
|spouse = [[Kwa Geok Choo]]
}}
'''Lee Kuan Yew''' (miyos ing [[Singapura]], [[16 September]] [[1923]]) inggih punika tilas [[Perdhana MentriMahamantri]] [[Singapura]] wekdal taun [[1959]]-[[1990]].<ref name="internet1"/> Sadangunipun dados pangarsanipun nagari kasebat ingkang dangunipun ngantos tigang dasawarsa, Singapura saged ngrembaka saking nagari golongan Donya Katiga dados salah satunggalipun nagari majeng ing [[donya]], kamangka nagari kasebat gadhah sakedhik padunungipun lan ugi sumber daya alam ingkang sakedhik.<ref name="internet1">[http://www.tokohindonesia.com/aneka/tokohdunia/lee-kuan-yew] dipunundhuh tanggal 1 Agustus 2011)</ref> Lee asring ngendikan, bilih satunggalipun sumber daya alam Singapura inggih namung padunungipun lan sengkut anggénipun nyambut damel.<ref name="buku1"/> Panjenenganipun dipunurmati kang ndunungi Singapura.<ref name="buku1"/> Lee dipunakeni minangka [[arsitek]] kamakmuran Singapura ing wekdal samangke, sasanesipun ugi wonten pambiyantunipun Wakil Perdhana MentriMahamantri [[Goh Keng Swee]] ingkang ahli [[ékonomi]].<ref name="buku1"/>
 
== Pendhidhikan ==
352.737

besutan