Yves Leterme: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: ganti isi, replaced: Perdhana Mentri → Mahamantri
(éjaan, replaced: Belgia → Bèlgi (7), Daftar → Pratélan, Desember → Dhésèmber, jabatan → kalungguhan, - → -)
(→‎Pranala njaba: ganti isi, replaced: Perdhana Mentri → Mahamantri)
 
{{DEFAULTSORT:Leterme, Yves}}
[[Kategori:Perdhana MentriMahamantri Bèlgia]]
[[Kategori:Lair 1960]]
352.737

besutan