Cékoslowak: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Perdhana Mentri → Mahamantri (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: Perdhana Mentri → Mahamantri (2))
|year_deputy1 = 1918–1919
|year_deputy2 = 1992
|title_deputy = [[Pratélan Perdhana MentriMahamantri Républik Cékoslowakia|Perdhana MentriMahamantri]]
|stat_year1 = 1921
|stat_area1 = 140446
352.737

besutan