Myanmar: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Perdana Menteri → Mahamantri (2)
(→‎Kelompok ètnis ing Myanmar: ganti isi, replaced: disebut → karan)
(→‎top: ganti isi, replaced: Perdana Menteri → Mahamantri (2))
|government_type = [[Junta militèr]]
|leader_title1 = [[Dewan Bedhamèn lan Pembangunan Nagara|Ketua DPPN]]
|leader_title2 = [[Perdana MenteriMahamantri Myanmar|Perdana MenteriMahamantri]]
|leader_name1 = Jend. Senior [[Than Shwe]]
|leader_name2 = [[Thein Sein]]
348.872

besutan