Avigdor Lieberman: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Perdana Menteri → Mahamantri
(→‎Cathetan sikil: ganti kat using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: Perdana Menteri → Mahamantri)
}}
 
'''Avigdor Lieberman''' ({{lang-he|<big>אביגדור ליברמן</big>}} <small>{{Audio|Avigdor lieberman.ogg|(audio)}}</small>, {{lang-ru| Авигдор (Эве́т Львович) Либерман}}, {{lahirmati||5|6|1958}} mawa jeneng '''Evet Lieberman''')<ref name=box>{{cite web | url=http://www.reuters.com/article/latestCrisis/idUSL9314428| title=FACTBOX - Israèl's Avigdor Lieberman | accessdate=2009-02-09 |date=2009-02-09 |publisher=Reuters}}</ref> ya iku politisi [[Israèl]] kelairan Soviet. Saiki dadi anggota [[Knesset]], [[Menteri Njaba Negeri Israèl]] lan [[Wakil Perdana MenteriMahamantri Israèl]]. Wong iku sing ngadegaké lan mimpin parté [[Yisrael Beiteinu]].<ref>{{he}} [http://www.politico.co.il/article.asp?rId=1465 How many seats did the Russians give Lieberman] Politico, 16 Februari 2009</ref>
 
Ing [[15 Desember]] [[2012]], ndekne mengundurke dewekne saka jabatan sakwise didakwa penggelapan lan nyalahgunake kepercayaan <ref>[http://www.bbc.co.uk/indonesia/dunia/2012/12/121214_israel_avigdorlieberman_mundur.shtml Artikel:"Menlu Israèl Avigdor Lieberman mundur" di http://www.bbc.co.uk/indonesia]</ref>.
352.737

besutan