Hatta Rajasa: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: Mentri → Mantri, Menteri → Mantri (12)
(ganti isi, replaced: Mentri → Mantri, Menteri → Mantri (12))
|imagesize =
|caption =
|office = MenteriMantri Koordinator Babagan Perekonomian Républik Indonésia|MenteriMantri Koordinator Perekonomian Indonésia
|order = 13
|term_start = [[22 Oktober]] [[2009]]
|predecessor = [[Sri Mulyani Indrawati]] (Plt.)
|successor = [[Chairul Tanjung]]
|office2 = MenteriMantri Sekretaris Nagara Républik Indonésia|MenteriMantri Sekretaris Nagara Indonésia
|order2 = 12
|term_start2 = [[9 Mèi]] [[2007]]
|predecessor2 = [[Yusril Ihza Mahendra]]
|successor2 = [[Sudi Silalahi]]
|office3 = MenteriMantri Perhubungan Républik Indonésia|MenteriMantri Perhubungan Indonésia
|order3 = 27
|term_start3 = [[20 Oktober]] [[2004]]
|predecessor3 = [[Agum Gumelar]]
|successor3 = [[Jusman Syafii Djamal]]
|office4 = MenteriMantri Nagara Riset dan Teknologi Républik Indonésia|MenteriMantri Nagara Riset lan Teknologi Indonésia
|order4 = 5
|term_start4 = [[9 Agustus]] [[2001]]
}}
 
'''Ir M Hatta Rajasa''',({{lahirmati|[[Palembang]], [[Sumatera Selatan]]|18|12|1953}}) pangusaha lan [[CEO]] kang sukses kang saiki konsèntrasi dadi politisi <ref name="hatta">[http://www.tokoh-indonesia.com/ensiklopedi/h/hatta-rajasa/biografi/index.shtml biografi Hatta Rajasa] dipununduh tanggal 29 Juni 2011</ref>. Sawisé mlebu parté, kabèh perusahaan kang diduwèni déning Hatta Rajasa di edol, Hatta uga dianggep dadi penganut [[pluralisme]] ning polotik, lan duwé obsesi dadi [[politisi]] nagarawan kang ngatumakaké kapentengan rakyaté.<ref name="hatta"/> Wus biyasa kerja abot, jujur, mandiri lan biyasa kerjasama awit cilik. Sekjen Parté Amanat Nasional iki, dipercaya kanggo nunjukake ''integritas'' lan ''kapasitas''é njabat dadi Menristek ning Kabinet Gotong-Royong lan dadi MenteriMantri Perhubungan ning Kabinet Indonésia kang anyar.<ref name="hatta"/>
 
== Pendidikan ==
Karir Hatta Rajasa <ref name="rajasa"/>:
* 2009-2014: Menko Perekoomian Kabinet Indonésia bersatu Jilid II.
* 2006-2009: MenteriMantri Sekretaris Nagara Kabinet Indonésia bersatu Jilid I
* 2004-2006: MenteriMantri Perhubungan Kabinet Indonésia bersatu Jilid I
* 2001-saiki: Sekretaris Jenderal Parté Amanat Nasional (DPP-PAN)
* 1999-2000: Anggota Majelis Permusyawaratan Rakyat (MPR) / Dewan Perwakilan Rakyat (DPR), Ketua Fraksi Reformasi lan Anggota DPR Komisi VIII
* Maret 2002: Kunjungan kanagaran karo Présidhèn Républik [[Indonésia]] kanggo [[India]], [[Cina]], [[Koréa Kidul]], lan [[Koréa Utara]]
* April 2002:Para Pemimpin kaping 5 Taunan Pamarintah [[Microsoft Konferensi]], [[Seattle]], [[Amérika Sarékat]]
* Mèi 2002:G-15 Patemon [[MenteriMantri Sains & Teknologi]], [[Caracas]], [[Venezuela]]
* Juni 2002:Kunjungan kanagaran karo Présidhèn Républik Indonésia menyang [[Italia]], [[Inggris]], [[Austria]], Républik [[Ceko]] lan [[Slovakia]]
=== Pangalaman Liyan ===
 
[[Kategori:Mantri Panitra Nagara Indonésia]]
[[Kategori:MentriMantri Kabinet Indonésia Bersatu]]
[[Kategori:Tokoh PAN]]
[[Kategori:Tokoh ICMI]]
352.737

besutan